Microsoft Windows 10 SK: Podrobná užívateľská príručka : (Microsoft Windows 10) - Herodek, Martin (Computer Press, Albatros Media, 2015)
Chcete naplno ovládnuť Windows 10? Zaobstarali ste si nový počítač alebo tabliet a potrebujete sa v jeho systéme rýchlo zorientovať? Prechádzate zo starších verzií Windows a chcete sa rýchlo zoznámiť s novými funkciami "desiatok"?