Microsoft Windows 8 SK: Podrobná užívateľská príručka - Bitto, Ondřej: 1983- (Computer Press, Albatros Media, 2012)
Chcete ovládnuť Windows 8? Radi by ste sa v krátkom čase naučili naplno využívať nové funkcie? Prestupujete zo starších verzií Windows a chcete sa rýchlo zžiť s novým ovládaním "osmičiek"? Tento sprievodca vám poskytne všetky informácie o inštalácii, ovládaní, nastavení a predovšetkým využití Windows 8 k efektívnej a bezproblémovej práci, zábave a komunikácii. S názornými postupmi krok za krokom sa rýchlo naučíte presne to, čo budete ku každodennému používaniu vášho operačného systému potrebovať.