Microsoft Windows 8 SK: Podrobná užívateľská príručka - Bitto, Ondřej: 1983-; Sodomka, Martin; Matoušek, Jiří; Pácl, Libor (Computer Press, Albatros Media Brno, 2012)
Chcete ovládnuť Windows 8? Radi by ste sa v krátkom čase naučili naplno využívať nové funkcie? Prestupujete zo starších verzií Windows a chcete sa rýchlo zžiť s novým ovládaním "osmičiek"? Tento sprievodca vám poskytne všetky informácie o inštalácii, ovládaní, nastavení a predovšetkým využití Windows 8 k efektívnej a bezproblémovej práci, zábave a komunikácii. S názornými postupmi krok za krokom sa rýchlo naučíte presne to, čo budete ku každodennému používaniu vášho operačného systému potrebovať.
Z obsahu: První kroky v systému Windows 8. Soubory a složky. Práce se schránkou. Zábava a multimédia. Windows 8 v kanceláři. Domácí síť a sdílení. Internet Explorer. Nastavení Windows. Instalace systému Windows 8 a upgrade. Klávesové zkratky. Novinky Windows 8. Register.
Keywords: Bitto, Ondřej (je českým šéfredaktorom webu JNP.cz a vo svete Internetu a počítačov je zavedeným autorom. Na svém kontě má knihy o Windows 7 a Windows Vista a publikace zabývající se bezpečností a šifrováním dat. Mimo to aktivně spolupracuje se servery Jnp.cz a Živě.cz a odborné články publikuje též v časopise Computer. * 1983 Česko -); počítačová veda; počítače; Microsoft Windows 8 (operačné systémy); Windows 8; operačné systémy; systémy operačné; Internet; Internet Explorer; príručky počítačové