Prečo muži milujú potvory: a dobrým dievčatám zostanú oči pre plač : (Why Men Love Bitches) - Argov, Sherry (Motto, 2014)
Vtipný a zrozumiteľný radca, ktorý bez servítok popisuje typické párové správanie a ukazuje ženám, ako si s úsmevom, bez výčitiek a nariekania omotajú okolo prsta muža svojich snov a on urobí, čo im na očiach vidí...