Prečo si muži berú potvory: a dobré dievčatá zostanú na ocot : (Why Men Marry Bitches) - Argov, Sherry (Motto, Albatros Media, 2015)
Príručka Prečo si muži berú potvory nie je ďalšia "kuchárka", ako vmanévrovať muža do manželského prístavu. Jej cieľom je nabúrať úzkoprsé tradície, pomôcť vám pochopiť, prečo niektoré vzťahy prešľapujú na mieste a ponúknuť moderný, netradičný pohľad na to, ako si muž vyberá partnerku.