Rozvíjajte naplno mozog svojho dieťaťa: 12 revolučných stratégií, ako kultivovať zrejúcu dušu vášho dieťaťa a pomáhať rastu jeho EQ : (The Whole-Brain Child) - Siegel, Daniel J.: 1957-; Bryson, Tina Payne (Svetový bestseller, 2015)
Spoznajte detský mozog a využite najnovšie poznatky z neurovedy vo výchove a starostlivosti o svoje deti. Tento svetový bestseller ponúka rodičom vekovo primerané stratégie zvládania každodenných prekážok. Ukáže vám, ako kultivovať zdravý emocionálny a intelektuálny vývoj detí tak, aby mohli viesť vyrovnané a zmysluplné životy plné hlbokých vzťahov. Autori vďaka znalostiam neurovedy ponúkajú revolučný prístup založený na dvanástich kľúčových stratégiách a predkladajú čitateľom najnovšie vedecké poznatky o tom, ako je detský mozog "zapojený" a ako funguje. Aplikovaním týchto objavov na každodenné rodičovské situácie môžete premeniť akýkoľvek výbuch, hádku alebo záchvat strachu na príležitosť formovať detský mozog, podporiť jeho životne dôležitý rast a rozvoj emočnej inteligencie. Uľahčenie výchovných postupov navyše prinášajú ukážkové dialógy konkrétnych situácií v komiksových obrázkoch a tiež pár stránok určených priamo starším deťom, kde si samy v popisoch názorných obrázkov môžu prečítať, ako ich mozog v ak