Strečing - anatómia: Váš ilustorovný sprievodca pre zvýšenie pružnosti vášho tela - Ramsay, Craig (CPress, Albatros Media, 2015)
Strečing nie sú len cviky vykonávané pred "skutočným" cvičením, ale nevyhnutný predpoklad pre získanie zdravého, pružného tela. Vďaka tejto knihe úplne pochopíte, ako fungujú vaše svaly, pretože nazriete doslova pod ľudskú kožu. Okrem popisu jednotlivých fáz cvikov uvidíte, ktoré svaly sú aktívne a dozviete sa tipy a odporúčania, ako cviky vykonávať. Autor vás prevedie strečingovou zostavou zameranou na všetky hlavné svalové skupiny od hlavy až po päty.