Dinosaury: život, potrava, mláďatá, súboje, ako vyhynuli : (Eye wonder - Dinosaurs) - Laliková, Tatiana: 1954-; Mikešová, Lucie; Floreková, Tatiana (Vidím a spoznám - dinosaury, 2015)
Vráťte sa do čias, ked na Zemi vládli dinosaury, a zistim viac o mierumilovných obroch z obdobím jury ai o príšere Tyranosaurus rex. Budete žasnúť nad hrôzostrašnými svorkami Velociraptorov a Cried Hadrosaurov s farebnými hrebeň na hlavách. V tajte knihe nájdete plnú zaujímavých informácií o dinosauroch spolu s obrázkami zachytávajúcimi život v praveku. Máte ideálne možnosti naplniť svoje túžby po objavovaní a získavanie nových poznatkové.