To je dobrý chaos!: Nech chémia krásne praská : (It's Elementary!) - Winston, Robert M. L.: 1940- 1940- (Slovart, 2008)
Je v chémii poriadok? Alebo je to poriadny chaos? Preskúmajte zázračný svet prvkov a zistite, ako spraviť psa, čo má klinec spoločné s krvou, vďaka čomu funguje televízia, prečo je krv pavúkov a chobotníc modrá alebo prečo sa balón nafúkaný héliom vznáša. Štúdium prvkov objasnilo záhady vesmíru a viedlo k množstvu jedinečných príbehov. Encyklopédia premieňa bežné otázky z oblasti chémie na zázraky, zábavu a objavy.