To je teda sila!: Fyzika má šťavu : (Can you feel the Force?) - Hammond, Richard: 1969- 1969- (Slovart, 2012)
Fyzika je v rámci vedy akýmsi akčným oddelením. Fyzikálne zákony dokážu opísať deje prebiehajúce pri náraze auta, pri páde jablka zo stromu, ale aj pri údere blesku. V skutočnosti je fyzika o všetkom, počnúc nepredstaviteľne maličkými časticami, z ktorých je vesmír stvorený, a končiac nepredstaviteľnými rozmermi samotného vesmíru. Zaoberá sa neviditeľnými, nevysvetlenými a celkom prapodivnými vecami.