Ottova veľká kniha: Predškolák: Hraj sa, hádaj, počúvaj, pozeraj sa, maľuj, kresli, rozmýšľaj a dobre sa zabávaj - Tetourová, Marie (Ottovo nakladatelství, 2015)
Kniha skúsených autoriek pripraví vaše dieti krôčik za krôčikom na školu. Získajú nielen potrebné všeobecné vedomosti, ale pomocou zaujímavých úloh, básničiek, rozprávok či básničiek sa bude rozvíjať ich slovná zásoba, fantázia a tvorivosť.