Ottova veľká kniha: Predškolák: Hraj sa, hádaj, počúvaj, pozeraj sa, maľuj, kresli, rozmýšľaj a dobre sa zabávaj - Tetourová, Marie; Dunajová-Šoralová, Tatiana: 1955-; Plicková, Edita: 1940-; Majtánová, Lenka; Hýlová, Mária (Ottovo nakladatelství Praha, 2015)
Kniha skúsených autoriek pripraví vaše dieti krôčik za krôčikom na školu. Získajú nielen potrebné všeobecné vedomosti, ale pomocou zaujímavých úloh, básničiek, rozprávok či básničiek sa bude rozvíjať ich slovná zásoba, fantázia a tvorivosť.
Naučia sa správne držať ceruzku a zvládnu uvoľňovacie cviky dôležité na prípravu správneho písania. Osvoja si názvy farieb, tvarov, základy slušného správania aj orientáciu v priestore a získajú aj základné matematické zručnosti.
Pre čitateľov od 4-6 rokov.
Keywords: predškolská výchova; hádanky; básne pre najmenších; rozprávky; grafomotorika; omaľovanky; logické myslenie detí; myslenie logické detí; pracovné zošity; príručky všeobecné; pre čitateľov od 4 rokov; Dunajová-Šoralová, Tatiana, rodená Filipová (slovenská korektorka, prekladateľka. * 11.05.1955 Šahy, Slovensko -)