Islámský stát: Uvnitř armády teroru : (ISIS: Inside the Army of Terror) - Weiss, Michael; Hassan, Hassan: 1982- (Computer Press, Albatros Media, 2015)
Majú ambíciu dobyť svet. Znie to absurdne? Preniknite do vnútra islamskej teroristickej organizácie ISIS. Dozviete sa, kto sú kľúčoví hráči tohto hnutia, odkiaľ prichádzajú a kam smerujú. A kto to vlastne všetko platí? Prvá kniha v slovenčine, ktorá plne vysvetľuje, o čo ide islamskému štátu a prečo je pre svet takým nebezpečím.