Veľká kniha rekordov: Čo je najväčšie, najrýchlejšie, najdlhšie...: Otázky a odpovede pre zvedavé deti : (Tudo-e a legelsok, a legnagyobbak, a legyorsabbak) - Könyvek, Szalay (Svojtka & Co, 2011)
Ktorý orgán ľudského tela pracuje najviac? Kto sú najlepší futbalisti na svete? Aká veľká je najväčša cibuľa na svete? Na tieto a spústu iných otázok dostanete odpoveď v tejto publikácii.