Precvičme si chémiu - Kotianová, Viera; Pračková, Katarína (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1998)
Publikácia pomôže ľahšie si osvojiť, zapamätať a utvrdiť získané vedomosti a poznatky. Bohatosť a rozmanitosť spracovaného materiálu možno využiť i pre žiakov základných škôl, ktorí majú hlbší záujem o chémiu. Kniha je určená pre žiakov a učiteľov SOU a stredných odborných škôl. Učivo je spracované podľa jednotlivých tém formou krížoviek.