Šlabikár šťastia 3: Dospelí deťom, deti svetu - Baričák, Pavel Hirax: 1971- (HladoHlas Group, 2015)
Kto učí, učí sa. Ďakujme za deti, nie sú samozrejmosťou, ale darom. Prišli nás liečiť a ukazovať nám, kde máme zápal.