Prehľad stredoškolskej fyziky - Zámečník, Jozef: 1935- (Edícia matematicko-fyzikálnej literatúry, 1984)
Teoretický výklad je doplnený príkladmi z praxe, riešenými úlohami i úlohami, ktorých riešenie je ponechané čitateľovi...