Hovory s Bohem 2: Neobvyklý dialog : (Conversations with God: an uncommon dialogue) - Walsch, Neale Donald: 1943- (Hovory s Bohem, 2001)
Pokračování bestselleru, ve kterém autor formou dialogu s Bohem hledá odpovědi na základní otázky víry, života a smrti.