Hovory s Bohem 2: Neobvyklý dialog (Conversations with God: an uncommon dialogue) - Walsch, Neale Donald: 1943-; Brázda, Jan (Praha Pragma, 2001)
Pokračování bestselleru, ve kterém autor formou dialogu s Bohem hledá odpovědi na základní otázky víry, života a smrti.
Keywords: príbehy autorské; náboženské príbehy; príbehy náboženské; príbehy kresťanské; kresťanstvo; Boh a človek; anglická literatúra - texty; dialóg s Bohom; duchovný život; zmysel života; teória poznania; próza; anglická literatúra - texty