Anorganická chemie 2 : (Lehrbuch der anorganischen Chemie, Band 2) - Remy, Heinrich: 1890-1974; Pačesová, Lieselotta (Redakce chemické literatury, 1972)
Publikace je určena pracovníkům v chemickém výzkumu, průmyslu a školství, jakož i zájemcům o chemii a stujujícím ve všech oborech vědy a techniky.