Stopy zveri: Vreckový sprievodca - Bouchner, Miroslav (Cesty, 2003)
Ako stopovať zvieratá v prírode, spoznávanie ich odtlačkov labiek, kopýtok, vtáčích stôp, zubov, spoznávať zver podľa peria, srsti ai.,