Stopy zveri: Vreckový sprievodca - Bouchner, Miroslav; Váňa, Miloš; Anděra, Miloš; Bartoš, Luděk; Blahout, Milič: 1930-1978 (Cesty Bratislava, 2003)
Ako stopovať zvieratá v prírode, spoznávanie ich odtlačkov labiek, kopýtok, vtáčích stôp, zubov, spoznávať zver podľa peria, srsti ai.
Zoznam použitej literatúry. Abecedný register.
Keywords: prírodné vedy; zvieratá; zvieratá v prírode; stopy zvierat; sprievodca zvierat