Prohnilý ráj : (The Paradise Eater) - Saul, John Ralston: 1947- (Vydavatelský dům Morava, 1995)
John Field je bývalý úspešný novinár. V komunistickom Laose je obžalovaný zo zmasakrovanie manželského páru. Tá žena bola kedysi jeho milenkou. Nasleduje dramatický útek do Thajska, kde po ňom pátrajú najatí vrahovia. Do čoho sa to dostal? Field sa snaží uniknúť dogovým mafiám do prostredia bangkokských bordelov preplnených mladými thajsvančanmi...