Stavba atomů a molekul - Trkal, Viktor: 1929- (Populární přednášky o fyzice, 1980)
Přístupnou formou seznamuje s pojmy a poznatky o výstavbě elekronového obalu atomů a molekul, vysvětluje používané pojmy i řadu problémů obecnějšího rázu...