Poľovnícke a športové strelectvo - Kulich, Martin: 1906-1979 (Poľovníctvo, 1979)
Kniha v doplnenom 3. vydaní podáva ucelený obraz poľovníckeho strelectva, zaoberá sa strelnými zbraňami, ich vývojom, rozdelením, poľovníckym a športovým strelectvom, významom poľovníckeho a športového strelectva, prípravou pretekára na súťaže a inými dôležitými otázkami z oblasti poľovného strelectva.