Výchova dítěte: 220 rad pro rodiče. Jak vyřešit strach, neklid, nespavost, vztek - Stiefenhofer, Martin: 1962- (Rady rodičom, 2006)
Inšpirujte sa radami odborníkov, ako zvládnuť výchovu detí a pripraviť im šťastné detstvo. 220 neoceniteľných odporúčaní Vám pomôže, keď je Vaše dieťa nepokojné, keď má strach, nechce spať alebo keď sa hnevá.