Výchova dítěte: 220 rad pro rodiče. Jak vyřešit strach, neklid, nespavost, vztek - Stiefenhofer, Martin: 1962-; Andršová, Zděnka; Šmídová, Barbara; Špálová, Eva; Flonerová, Kamila; Škodová, Helena: 1955- (Fragment Havlíčkův Brod, 2006)
Inšpirujte sa radami odborníkov, ako zvládnuť výchovu detí a pripraviť im šťastné detstvo. 220 neoceniteľných odporúčaní Vám pomôže, keď je Vaše dieťa nepokojné, keď má strach, nechce spať alebo keď sa hnevá.
Preklad z nemeckého originálu.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; psychológia dieťaťa; výchova detí; strach detí; nespavosť detí; hnev detí; deti od 2-9 rokov; rodinná výchova; výchova rodinná