75 rokov priemyselnej ťažby uhlia v Handlovej (1909-1984) - Záni, František; Habán, Milan; Šarišský, Dušan; Šimeček, Miroslav (Osveta, 1984)
Kniha obsahuje opis ťažby uhlia z mnohými zaujímavými informáciami o pokroku techniky a pracovného postupu. Knihu dopĺňajú farebné a čiernobiele fotografie.