Pistolníci ze Španělských hor: Príbehy z divokého západu : (Raiders of SpanishPeaks) - Grey, Zane: 1872-1939 (Divoký západ - knižní řada, 1993)
Príbeh troch priateľov: Laramie Nelsona, Osamelého Mulhall a Tracks Williamsa.