Příruční slovník naučný 1: A-F - Procházka, Vladimír; Knapp, Viktor: 1913-1966; Kolman, Arnošt: 1892-1984; kolektív autorov; kolektív ilustrátorov; kolektív fotografov; Šváb, Jaroslav: 1906-1999; Pisoň, Štefan: 1917-2004 (Praha Československá akademie věd, 1962)
Slovník obsahuje bohato ilustrované heslá zo všetkých odborov ľudského poznania a konania.
Keywords: encyklopédie všeobecné; všeobecné encyklopédie; Pisoň, Štefan (slovenský publicista, kultúrny historik. * 06.07.1917 Oravský Podzámok, Slovensko - 2004 Slovensko); Šváb, Jaroslav (bol český grafik a ilustrátor. Vo svojej tvorbe sa zaoberal väčšinou aspektov knižného umenia, najmä tvorbou knižných obálok, tiež tvorbou plagátov a pod. Bol člen SČUG Hollar. Od roku 1966 bol zaslúžilým umelcom. * 24.05.1906 Hodonín, Česko - 16.05.1999 Praha, Česko)