Montovanie a justovanie optickomechanických prístrojov - Štuller, Gabriel (Malá technická knižnica, 1972)
Kniha je určená pre učňov, odborných robotníkov a majstrov pracujúcich v optickomechanickom priemysle a všetkých tých, ktorí sa zaujímajú o presnú mechaniku, resp. optiku.