Bella Mafia : (Bella Mafia) - La Plante, Lynda: 1946- (Ottovo nakladatelství, 2007)
Jedného dňa sa z piatich žien stanú vdovy. V živote mafiánskych rodín celkom bežná situácia ... menej bežné však je, aby sa pomsty za smrť manželov chopili ich vlastné ženy. Napriek rozdielnosti pováh sa dokážu spojiť a proti vinníkom sa dokážu postaviť ako podnikavé, schopné, chladnokrvné a na všetko odhodlané protivníčky.