Bella Mafia (Bella Mafia) - La Plante, Lynda: 1946-; Pacnerová, Jana: 1955-; Škodáčková, Oľga; Dunajová-Šoralová, Tatiana: 1955- (Ottovo nakladatelství Praha, 2007)
Jedného dňa sa z piatich žien stanú vdovy. V živote mafiánskych rodín celkom bežná situácia ... menej bežné však je, aby sa pomsty za smrť manželov chopili ich vlastné ženy. Napriek rozdielnosti pováh sa dokážu spojiť a proti vinníkom sa dokážu postaviť ako podnikavé, schopné, chladnokrvné a na všetko odhodlané protivníčky.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; mafia; próza; anglická literatúra - texty; Dunajová-Šoralová, Tatiana, rodená Filipová (slovenská korektorka, prekladateľka. * 11.05.1955 Šahy, Slovensko -)