Edgar Cayce: Odpovídá na 10 nejdúležitějších otázek v našem živote - Fuller, John G. (Eko-konzult, 2008)
Cílem této knížky je jednoduchým a jasným způsobem prezentovat některé základní myšlenky, jež vyslovil ve stavu transu nejslavnější americky jasnovidec a léčitel. Jaký je skutečný smysl mého života? Jak v tomto světě naleznu klid? Jak se mohu zbavit negativních postojů? Co je příčinou všech problémů lidstva? Jaké jsou karmicke zákony? Jaký je smysl našeho života? Poslouchejte svůj vnitřní hlas, odpouštějte svým viníkům, o lásce a moudrosti atd..