Všetko, čo naozaj potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škole: nevšedné úvahy o všedných veciach : (All I Really Need To Know I Learned In Kindergarten) - Fulghum, Robert: 1937- 1937- (Príroda, 2006)
Prinášame vám nové vydanie jednej z poviedkových knižiek svetoznámeho autora, ktorá dodnes očarúva ľudí svojou jednoduchou prirodzenou krásou a výnimočným talentom objavovať nový pohľad na veci dávno známe a zdanlivo jednoduché.