Všetko, čo naozaj potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škole: nevšedné úvahy o všedných veciach (All I Really Need To Know I Learned In Kindergarten) - Fulghum, Robert: 1937- 1937-; Priadka, Peter (Bratislava Príroda, 2006)
Prinášame vám nové vydanie jednej z poviedkových knižiek svetoznámeho autora, ktorá dodnes očarúva ľudí svojou jednoduchou prirodzenou krásou a výnimočným talentom objavovať nový pohľad na veci dávno známe a zdanlivo jednoduché.
Biografické údaje.
Keywords: príbehy autorské; filozofické príbehy; životná múdrosť; duševný vývin; životné úvahy; príbehy zo života; filozofia praktická; próza; americká literatúra - texty; Fulghum, Robert (americký spisovateľ, filozof, spevák, unitársky pastor, učiteľ, maliar a sochár. * 04.06.1937 Waco, Texas, USA -)