Kniha proroctiev : (El libro de las profecías) - Martin-Parker, Carlos (Príroda, 2014)
Všetky kultúry od minulosti až po súčasnosť túžili poznať svoju budúcnosť. Ľudia sa odpradávna spoliehali na schopnosti tých, ktorí ju vedeli predpovedať. Verili totiž, že len ak ju poznáme, môžeme ju zmeniť, vyhnúť sa nebezpečenstvu a dosiahnuť plnohodnotný a úspešný život.