Mars a Venuša na pracovisku: Praktická príručka na zdokonalenie komunikácie a dosiahnutie lepších výsledkov v práci - Gray, John: 1951- 1951- (Ikar, 2003)
John Gray nám vo svojej najnovšej knihe Mars a Venuša na pracovisku ukazuje, že pochopením rozdielov medzi mužmi a ženami na pracovisku môžeme lepšie reagovať na rôzne prístupy takým spôsobom, ktorý nám prinesie rešpekt a zaistí efektívnejšiu spoluprácu. Mars a Venuša na pracovisku analyzuje rozdiely v komunikácii, v spôsobe, akým muži a ženy riešia problémy, reagujú na stres, získavajú rešpekt, ako sa propagujú, minimalizujú konflikty, zvyšujú skóre, vnímajú sex a ako žiadajú to, čo chcú. John Gray nám ponúka praktické rady, ako redukovať nepotrebné konflikty a frustráciu tým, že ukazuje, ako si muži a ženy navzájom nerozumejú a zle interpretujú na pracovisku. Kniha umožní čitateľom dosiahnuť svoj cieľ a spríjemniť si vzťahy na pracovisku.