Vyléčení rakoviny: Alternatívní cesty k uzdravení - Rétyi, Andreas von: 1963- (Tajemství, 2007)
Vyléčení rakoviny - alternativní léčebné postupy, které mohou vést k vyléčení rakoviny případně i bez doprovodné chemoterapie, radioterapie či chirurgických zákroků.