Milujem ťa : (The bequest) - Proctor, Candice E.: 1954- (Slovenský spisovateľ, 2010)
Nezabudnuteľný príbeh o strate nevinnosti a víťazstve odvahy a lásky. Krásna a cnostná dievčina Gabrielle Antoinová, ktorá vyrastala v kláštore ako sirota, sa jedného dňa dozvie, že sa stala dedičkou majetku v baníckom mestečku Central City. Keď tam však pricestuje, na svoj úžas zistí, že po matke zdedila nevestinec. Napriek všetkým ťažkostiam sa Gabrielle rozhodne premeniť dom neresti na slušný podnik...