Milujem ťa (The bequest) - Proctor, Candice E.: 1954-; Melcerová, Jana; Ayers, Alan; Brunovský, Peter (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2010)
Nezabudnuteľný príbeh o strate nevinnosti a víťazstve odvahy a lásky. Krásna a cnostná dievčina Gabrielle Antoinová, ktorá vyrastala v kláštore ako sirota, sa jedného dňa dozvie, že sa stala dedičkou majetku v baníckom mestečku Central City. Keď tam však pricestuje, na svoj úžas zistí, že po matke zdedila nevestinec. Napriek všetkým ťažkostiam sa Gabrielle rozhodne premeniť dom neresti na slušný podnik...
Poznámka autorky.
Keywords: Proctor, Candice E. (americko-austrálska spisovateľka. Žila v Austrálii do r. 2000. * 29.09.1954 Južná Dakota, Spojené štáty americké -); romány autorské; realistické romány; romány pre ženy; romány o láske; próza; austrálska literatúra - texty