O blahobyte a úspechu: Škola pozitívneho myslenia : (Für Wohlstand und Erfolg, Schule des positiven Denkens) - Murphy, Joseph: 1898-1981 (Aktuell, 2008)
V tejto knihe sa poučíte, ako sa spriateliť s peniazmi, aby ste ich mali vždy dostatok. Vaše želanie byť bohatý je túžbou po šťastnom, spokojnom, naplno prežitom živote. Všetko, čo dosiahnete, takisto ako všetko, čo nedosiahnete, je zákonitým výsledkom vášho myslenia.