Úklady a láska : (Playing the Game) - Bradford, Barbara Taylor: 1933- 1933- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Najnovší bestseller populárnej autorky sa odohráva vo svete medzinárodného obchodu s umením. Annette Remmingtonová sa po boku svojho oveľa staršieho manžela Mariusa vypracovala na znalkyňu výtvarného umenia. Keď šťastnou náhodou objaví vzácny obraz Rembrandta, získa si slávu a uznanie umeleckých kruhov. Marius angažuje známeho novinára Jacka Chalmersa, aby o Annette napísal do prestížneho časopisu. Netuší však, že sa tým dopustil osudnej chyby...