Škótska nevesta : (Scandalĺs bride) - Laurens, Stephanie: 1953- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Ľúbostný romantický príbeh, ktorým pokračuje sága o rode Cynesterovcov, autorka zasadila do čarokrásnej škótskej prírody, opradenej dávnymi legendami. Vychýrený zvodca Richard Cynster, prezývaný Škandál, sa za nič na svete nechce oženiť ľ až kým ho závet jeho príbuzného nezvedie dohromady s krásnou Catrionou Hennessyovou, ktorá ho od prvej chvíle priťahuje. Ani hrdú škótsku krásavicu nenechajú Richardove bozky ľahostajnou, no vonkoncom si nevie predstaviť, že by sa jej manželom mal stať práve člen neslávne známeho cynsterovského klanu..