Ničoho sa neboj: Ak sa poddáte strachu, zlo dostáva šancu : (Fear Nothing) - Gardner, Lisa (Ikar, 2014)
Bostonská detektívka D. D. Warrenová prišla po zotmení na miesto činu. Začula praskanie podlahy, tichú uspávanku... Viac si nepamätá. Neskôr sa dozvie, že sa jej podarilo vypáliť zo služobnej zbrane. Je vážne zranená, trpí obrovskými bolesťami, nehýbe ľavou rukou a nemôže sa vrátiť do práce, ktorú miluje. O šesť týždňov nájdu ďalšiu ženu, zavraždenú vo vlastnej posteli. V izbe sú rovnaké rekvizity ako na mieste predošlej vraždy: fľaša šampanského a červená ruža. Jediná osoba, ktorá sa možno ocitla v blízkosti "vraha s ružou", je detektívka D. D. Warrenová. Tá však ešte vždy nevládze vziať na ruky svoje dieťa, nabiť zbraň ani si spomenúť na jediný detail z noci, pre ktorú môže toľko stratiť.