Prísľub lásky : (A Promise of Spring) - Balogh, Mary: 1944- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Keď sa Grace, rebelská dcéra baróna Pawleyho, zaľúbi do príťažlivého Garetha, ani sa jej nesníva, že ju čaká iba trápenie a bolesť. A keď ju po rokoch odriekania požiada o ruku jemný a citlivý barón Lampman, Grace sa rozhodne jeho ponuku prijať. Jej šťastie však ohrozuje bývalý milenec, ktorý sa ju opäť pokúša vlákať do svojich osídel.