Prísľub lásky (A Promise of Spring) - Balogh, Mary: 1944-; Vallová, Eleonóra: 1952-; Ayers, Alan; Grečner, Dušan: 1944-; Schwarzová, Elena (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2011)
Keď sa Grace, rebelská dcéra baróna Pawleyho, zaľúbi do príťažlivého Garetha, ani sa jej nesníva, že ju čaká iba trápenie a bolesť. A keď ju po rokoch odriekania požiada o ruku jemný a citlivý barón Lampman, Grace sa rozhodne jeho ponuku prijať. Jej šťastie však ohrozuje bývalý milenec, ktorý sa ju opäť pokúša vlákať do svojich osídel.
Keywords: Balogh, Mary, celým menom Mary Jenkins Balogh, manžel Robert Balogh (anglicko-kanadská spisovateľka historicko romantických románov. Mary s manželom žije v meste Kipling, v Saskatchewanu, Kanada. Nar. 24.03.1944 Swansea, Wales, Anglicko -); romány autorské; historické romance; romány pre ženy; romány o láske; próza; kanadská literatúra - texty; Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, výtvarník, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiak Albína Brunovského. * 21.08.1944 Skalica, Slovensko -)