1000 + 1 rada pre rybárov - Říha, Jaromír: 1912- (Ottovo nakladatelství, 2009)
Najobľúbenejšia príručka pre začínajúcich aj pokročilých rybárov. Všetko, čo potrebujete vedieť, akôr než sa vydáte s udicou k vode.