Môj prvý atlas: Samolepky, rozkladacie hry - Synek, Jaroslav (Ottovo nakladateľstvo - Cesty, 2011)
Bohato ilustrovaný atlas sveta vás prevedie nielen štátmi a mestami jednotlivých kontinentov, ale tiež vás zoznámi s typickými rastlinami, živočíchmi a miestnymi zaujímavosťami. Pomocou samolepiek si môžete vyrobiť vlastné mapy, budete plniť rôzne úlohy, a ak budete úspešní, získate aj Preukaz malého cestovateľa. Súčasťou knihy sú dve veľké stolové hry Cesta okolo sveta a Hor sa na Mount Everest.