Ako úspešne predávať: Ako to dosiahnuť, udržať a predať viac ako kedykoľvek predtým : (The Sales Advantage) - Carnegie, Dale: 1888-1955 1888-1955; Crom, Oliver J.; Crom, Michael (Príroda, 2004)
Ako úspešne predávať je overený, logický sprievodca procesom predaja krok za krokom od uznávaného odborníka na školenie predajcov. Pomáha dosiahnuť vzájomne prospešné výsledky pre predajcov i kupujúcich.